Om Outdoor Summit

Topmødet for det aktive udeliv

Outdoor Summit er et nationale topmøde i Faaborg, der hvert år samler landets vigtigste faglige og politiske aktører inden for aktivt udeliv for at diskutere potentialer, barrierer og udviklingsmuligheder for danskernes brug af naturen.

Hvis naturen skal være mere for flere i Danmark, har vi behov for et nyt, fælles rum, hvor der er tid, vilje og kompetencer til at skabe innovative løsninger og sætte en fælles retning for fremtidens aktive udeliv.

Dét rum er Outdoor Summit, og topmødet er et opgør med silotænkning og halve løsninger. Sammen skaber vi fælles handling med forslag til forskning, politiske tiltag og nye projekter og samarbejder, der giver flere danskere lyst og mulighed for at bruge naturen i hverdagen.

Konkrete anbefalinger, der kan gøre en forskel

Topmødet udfolder et særligt årligt tema med oplæg, vidensdeling og Solution Labs – faglige laboratorier, hvor politikere, forskere, interesseorganisationer, myndigheder og brugere af naturen arbejder sammen om løsninger på velkendte og nye problemstillinger.

Sammen vil deltagerne komme med en række konkrete anbefalinger til forskning, pilotprojekter, lovændringer og samarbejder på tværs af faggrupper, brugergrupper og hele Danmark.

Topmødet er for inviterede deltagere og koster ved tilmelding 3000 kr. for to konferencedage samt overnatning i Faaborg. Torsdag kl. 9.30 til fredag kl. 12.00.